Over Ons

Welkom bij diavazo.eu

Welkom bij diavazo.eu! Wij zijn jouw bestemming voor betaalbare en sfeervolle interieuraccessoires voor een gezellig thuis. Ontdek ons brede assortiment van kleine accessoires die jouw woonkamer transformeren tot een warme en uitnodigende omgeving.

Bij diavazo.eu geloven we dat je geen fortuin hoeft uit te geven om je goed te voelen in je eigen huis. Onze filosofie is simpel: creëer een gezellige en stijlvolle leefomgeving zonder concessies te doen aan je budget. We bieden een prachtige selectie aan waxbranders, kaarsen, geurkaarsen, dekens, kleine tapijten, fotolijsten, bankhoezen en nog veel meer.

Wat ons onderscheidt, is dat we alles uit voorraad leveren. Geen wachttijden of verrassingen met dropshipping. We hebben onze producten zorgvuldig geselecteerd en klaarstaan om direct naar jouw deur te worden verzonden. Onze snelle en betrouwbare service staat garant voor een probleemloze winkelervaring.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden om jouw woonkamer om te toveren met onze betaalbare en trendy accessoires. Of je nu op zoek bent naar een vleugje gezelligheid, een vleugje kleur of een persoonlijk accent, je zult zeker iets vinden dat bij jouw stijl en smaak past.

Volg onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van onze nieuwste producten, speciale aanbiedingen en inspirerende ideeën voor interieurdecoratie. We streven ernaar om jouw huis om te toveren tot een plek waar je altijd wilt zijn, waar je je kunt ontspannen en jezelf kunt zijn.

Dus, waar wacht je nog op? Ga naar onze website www.diavazo.eu en ontdek een wereld van betaalbare stijl voor jouw interieur. Maak van jouw huis een warm en gastvrij toevluchtsoord, zonder je budget te overschrijden. Welkom bij diavazo.eu, waar stijl en betaalbaarheid samenkomen.

diavazo.eu is een handelsnaam van Anosis Nederland.
Anosis Nederland
Adres: Constructieweg 88R
Postcode: 3641SP
Plaats: Mijdrecht
Telefoon: 0297-547689
Website: www.diavazo.eu
E-mail: klantenservice@diavazo.eu
KvK nummer: 67389465
BTW nummer: NL002404218B95
KNAB Bank: NL44KNAB0255652119